Προφίλ

  company profile

Η ΕΔΑΦΟΕΡΕΥΝΑ Ε.Π.Ε. είναι μία από τις παλαιότερες τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ειδικών γεωτεχνικών έργων και κατασκευών στην Ελλάδα.

Με αφετηρία το 1962 και την ίδρυση των εταιρειών ΕΜΓΕ και ΕΔΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ, ο Γεώργιος Αέρης ιδρύει το 1969 την ΕΔΑΦΟΕΡΕΥΝΑ Ε.Π.Ε., μετά από συνένωση των δύο αρχικών εταιρειών. Η εταιρεία  έγινε γνωστή για την ποιότητα και συνέπεια των εργασιών της, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα. Με πληθώρα έργων σε όλη την Ελλάδα  κατάφερε με το πέρασμα των ετών να καταξιωθεί και να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο όνομα στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, περνώντας στην πέμπτη δεκαετία των δραστηριοτήτων της, διευρύνει συνεχώς την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή της  διατηρώντας επάξια το όνομα που δημιούργησε και συνεχίζει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσον αφορά σε γεωτεχνικές έρευνες  και μελέτες, κατασκευές έργων αντιστήριξης και θεμελίωσης, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται και στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο των αιολικών και φωτοβολταικών πάρκων.

Recent Posts